Unika smycken

Juveleraren Kulmalas smycken tillverkas som individuella stycken i våra juvelerares skickliga händer. Kulmala är känt för sina spektakulära ädelstensringar, klassiska inslag och noggrant övervägda detaljer. Smyckena tillverkas i vår verkstad i Ullanlinna, Helsingfors.

vihkisormus

Vigsel- och förlovnings­ringar

Kulmala är känt för spektakulära ädelstensringar, klassiska inslag och noga genomtänkta detaljer. Förutom briljanter har våra ringar specialslipade diamanter, såsom en vacker och delikat droppe, en mjukt kantig Asscher och en smaragdslipad diamant med briljanta ramar. Nyanser av blått, gult, orange och rosa lyser i safirerna.

Unika smycken

De flesta av våra smycken är gjorda som individuella delar. Vår butik har en mängd olika unika smycken, som är genomtänkt designade och tillverkade in i minsta detalj.

Pisara-korvakorut Luumäen Berylli

Kollektioner

I vår butik på Kapteensgatan kan du se smyckeskollektioner där varje del berättar om skickligt hantverk och kärlek till ädelstenar. Vår professionella personal hjälper dig att välja ett smycke och berättar gärna om de ädelstenar som används i smycket och smyckets design