LEVERANS AV PRODUKTER

Produkter som finns i vår butik skickas inom en vecka från beställning. Detta gäller inte för beställningar som kräver storleksändring, gravering eller annat specialarbete. Leveranstiden anges så noggrant som möjligt i produktinformationen. Du kan kontakta oss per e-post för att fråga om tillgängligheten av en produkt innan du lämnar in en beställning. Vi informerar kunden om en beräknad leveranstid efter att beställningen har lämnats in. Observera att graverade smycken har varken bytes- eller returrätt. Smycket kan inte heller bytas ut eller returneras om det har tillverkats enligt beställarens mått.

Vi skickar beställningarna med kurirtjänstens försäkrade leverans, vilket innebär att kunden eller en person auktoriserad av kunden ska kvittera försändelsen vid mottagning. Försändelsens ankomsttid meddelas till kunden så noggrant som möjligt innan leverans. Fraktkostnaderna anges i tabellen nedan. Fraktkostnaderna läggs till produktpriset.

LEVERANS UTANFÖR FINLAND

Vi levererar produkter även till länder utanför EU, förutsatt att produkterna kan levereras till landet utan hinder som är oberoende av Kultaseppä Kulmalas verksamhet. Kunden ansvarar för köpvillkor, skatter och tullavgifter i det land dit produkten levereras. Produkterna och leveranskostnaderna anges i euro. Kultaseppä Kulmala ansvarar inte för fluktuationer i valutakurser.

HÄMTNING I BUTIK

Du kan även hämta din beställning från vår butik. Vi kontaktar dig efter att du lämnat in din beställning och anger när du kan hämta din beställning. Vi svarar gärna på frågor via e-post eller telefon.

Om leveranssättet som erbjuds i vår webbutik inte fungerar för dig men du vill ändå lämna en beställning, vänligen kontakta oss på eller via telefon: 09 629252. Du kan begära att smycket skickas som present till mottagarens adress, i vilket fall vi slår in smyckeskrinet i presentpapper. Vänligen ange dina önskemål vid beställning.

Tuotteen vakuutusarvo2 500 €4 500 €6 000 €7500 €10 000 € +
Kotimaa60 €80 €100 €110 €250 €
EU80 €110 €190 €200 €250 €
EU:n ulkopuoliset maat110 €150 €200 €210 €290 €