UNDERHÅLL OCH GARANTI

Kultaseppä Kulmala tillverkar sina smycken med kompromisslös yrkesstolthet. Våra smycken är avsedda för att ge sina användare glädje i en lång tid. Vi rekommenderar att smycket tas av i vissa situationer. Vänligen ta av smycket innan du till exempel badar bastu eller går till gymmet. Transportera och förvara gärna smycket på ett sätt som beaktar dess värde. Detta säkerställer att ditt smycke behåller sin skönhet även för framtida generationer.

Du kan förlänga smyckets livslängd genom att underhålla det regelbundet. Vi underhåller gärna de smycken vi tillverkat för att säkerställa att de behåller sitt lyster så bra som möjligt. Hemma kan du rengöra ädelstenssmycken med en mjuk tandborste, varmt vatten och diskmedel. Pärlsmycken kräver skonsammare behandling och tål inga kemikalier. Om du är osäker om hur smycket ska underhållas eller om du vill ändra smycket, rekommenderar vi att du kontaktar en erfaren expert.

Om smycket har ett fel som orsakas av ett tillverkningsfel, ansvarar vi för att reparera smycket. Vi hanterar alla reklamationer med kunden från fall till fall.