Vigsel- och förlovningsringar

Kultaseppä Kulmalas ringar är tillverkade i unika exemplar i våra guldsmeders skickliga händer. Kulmala är känt för sina praktfulla ädelstensringar, klassiska element och de noggrant genomtänkta detaljerna. De senaste ringarna har specialslipade diamanter, formade som en vacker och känslig droppe, en mjukt kantig asscher- och en smaragdslipad diamant med briljantramar.

Unika smycken

Beställningsarbeten inleds med ett möte med guldsmedsmästaren Pekka Kulmala. Under det första mötet påbörjas det individuella och noggranna designarbetet av smycket. Vi lyssnar på kundens önskemål, utifrån dem börjar de unika smyckena bildas på skissbokens sidor.

Kollektioner

I vår butik på Kaptensgatan finns smyckeskollektioner utställda, varje smycke återspeglar skickligt hantverk och kärleken till ädelstenar. Vår professionella personal hjälper dig i valet av smycke och berättar gärna om ädelstenarna som används i smyckena och deras design. Gåvans mottagare kan också glädjas med ett presentkort som ger hen rätten att välja ett smycke som passar hen själv, eller rätten att låta tillverka ett helt unikt smycke.