Iloisia uutisia

Kesä on ollut Kultaseppä Kulmalan näkökulmasta historiallinen, sillä olemme saaneet mahdollisuuden laajentaa toimintaamme toisen toimipisteen verran. Kapteeninkadulla on syntynyt 17 vuoden aikana ällistyttävä määrä koruja. Äkkiseltään arvioituna 2000 kappaletta, jotka pitävät sisällään noin 100 000 työtuntia. Työntekijöitä Kulmalalla on ollut eri aikoina yhteensä kymmenen, jotka ovat viihtyneet töissä keskimäärin 6 vuotta kerrallaan. Se on onnellista, sillä etenkin näin taitavia seppiä on harvassa. Alla esittelemme tämänhetkisen henkilökuntamme, joista osa onkin teille jo tuttuja.

Henkilöt oikealta vasemmalle:

Pekka Kulmala, kultaseppämestari, muotoilija, toimitusjohtaja, yrityksen perustaja, kalamies ja henkilö, johon toimintamme ja huippulaadukas korujen suunnittelu ja valmistus kulminoituvat.

Jaana Junkkaala, luova operatiivinen johtaja, asiakaspalvelija, muotoilija ja markkinointivastaava, jonka ääni ja visuaalinen maailma kuuluu ja näkyy yrityksen viestinnässä sekä Kapteeninkadun liikkeessä ja toimistolla.

Ville Redman, kultaseppä, varma ja luotettava entinen sekä nykyinen kulmalalainen, jonka älykästä huumoria ja olikin jo ikävä.

Näiden kolmen ammattilaisen lisäksi Kultaseppä Kulmalan palveluksessa on erittäin taitavia alihankkijoita, jotka varmistavat laadukkaan kultasepäntyön kiireisinäkin aikoina. Kaikki Kultaseppä Kulmalan korut valmistetaan Helsingissä.

Kapteeninkadun liike on ja pysyy ennallaan. Tosin remontti vei verstaalle kolme kultasepänpöytää, jotka korvattiin toimistopöydillä. Näin ollen kaikki saivat enemmän tilaa ja avaruutta inspiroiville ajatuksille. Kapteeninkadulle jäi yksi kultasepänpöytä, jonka äärellä tehdään koruja edelleen. Uusi verstaamme vihittiin käyttöön elokuussa. Verstaalle ei ole käyntiä asiakkaille, vaan asiakastila sai hieman laajennusta Kapteeninkadun liiketilasta.

Häätapahtuma hotelli St. Georgessa lauantaina 28.10.24

Järjestämme jälleen oman häätapahtuman lokakuussa, jossa esittelemme uusimmat timanttisormuksemme. Tulemme kertomaan tapahtumasta vielä lähemmin, mutta jos haluatte varmistaa paikkanne jo nyt, voi tilaisuuteen ilmoittautua sähköpostitse: . Kutsu tulee sähköpostitse ilmoittautuneille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä morsiusliike Josefiinan kanssa, joten nähtävillä on aivan mielettömiä hääpukuja arvostetuilta brändeiltä, kuten Justin Alexanderilta ja Bagdley Michkalta. Josefiina Bridal palvelee Lahdessa. On ilo saada heidät mukaan. http://www.josefiina.fi