Miksi valita platinasormus?

Platina on jalometalleista vaalein. Platinasormuksia ei tarvitse pinnoittaa rodinoinnilla, kuten valkokultakoruille usein tehdään metallin ja timanttien vaaleutta korostamaan. Sormus on koruista alttein mekaaniselle kulumiselle, joten jokapäiväisessä käytössä olevan sormuksen rodinointi kuluu suhteellisen nopeasti. Joskus virheellisesti luullaan, että valkokulta tummuu, mutta kyseessä on pinnoitteen kuluminen. Tästä syystä suosittelemme asiakkaillemme ennemmin platinasormusta, joka pitää vaalean sävynsä ikuisesti. Käytämme koruissamme kierrätettyä platinaa.

Platinan ominaispaino on jalometalleista painavin, mikä korostaa mukavasti pienen esineen arvokkuutta. Platina on hieman erilainen materiaali työstää kuin kulta. Platina vaatii kultasepältä erityistä kokemusta ja ammattitaitoa, jotta pinnat ovat täydellisen kiiltävät ja virheettömät. Kultaseppä Kulmalan sepät ovat tottuneita työskentelemään platinan kanssa ja materiaali käyttäytyy heidän käsissään kuin unelma.

Platinasormus on käytössä kestävä. Etenkin kivenistutuksissa platina kestää kulutusta eritttäin hyvin. Platinasormus on elegantti ja varma valinta kihla- ja vihkisormukseen. 

Näytetään kaikki 27 tulosta