Sormusmallistossamme on laaja valikoima klassisen kauniita ja yksinkertaisen tyylikkäitä sormuksia, joihin voi tutustua Ullanlinnassa sijaitsevassa liikkeessämme.

Uniikki kihlasormus tai vihkisormus käsityönä

Naisen kihlasormus sisältää usein timantin tai jonkin muun jalokiven, kun taas miehen sormus on usein pelkistetympi. Lukuisten sormusvaihtoehtojen edessä suosittelemme kuitenkin pohtimaan sormushankintaa oman mieltymyksen mukaan, ilman valmiita oletuksia. Kihlasormus on vuosikymmeniä mukana kulkeva esine, josta tulee tärkeä osa päivittäistä pukeutumista. Sormuksen on kestettävä aikaa niin muotoilullisesti kuin laadullisesti.

Valikoimissamme on myös tyylikkäitä sormuksia miehille.

Sormuskoko

Monesti kihlasormus valmistetaan yksittäiskappaleena asiakkaan kokoon, jolloin sormus istuu täydellisesti. Sormuksen koonmuutos onnistuu kaikkiin vitriinissä oleviin sormusmalleihimme muutaman päivän sisällä tilauksesta. Mikäli morsiamen sormuskoko ei ole tiedossa, arvioimme koon mahdollisimman tarkkaan ja teemme koonmuutoksen sormukseen veloituksetta heti kosinnan jälkeen.

Joskus kihlasormus halutaan hankkia yllätyksenä. Sormuskoon selvittämiseen on käytetty mitä mielenkiintoisempia keinoja, joiden pohjalta olemme parhaamme mukaan koettaneet arvioida oikean koon. Mikäli haluat yllättää tulevan puolisosi kihlasormuksella, ota yhteyttä, niin autamme oikean koon valitsemisessa. Kaikkiin sormusmalleihimme on mahdollista tehdä koonmuutos jälkikäteen. Ei siis huolta, jos yllätyksenä annettu sormus ei heti istu täydellisesti.

Sormuksen materiaalit

Käytämme sormuksissamme laadukkaita materiaaleja, kuten 18k kultaa, platinaa ja korkealaatuisia jalokiviä. Platina on edellä mainituista materiaaleista vaalein ja arvostetuin, kun taas keltakulta on perinteinen ja klassinen valinta timanttisormuksen rungoksi. Omaamme erinomaiset kontaktit vastuullisesti toimiviin jalokivitoimittajiin, joten kauttamme voi toivoa lähes mitä vaan, oli kyse erikoisista hionnoista, tietyistä sävyistä tai näyttävän kokoisista timanteista, palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja arvostavasti. Jalokivikoruihin erikoistunut henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksissä. 

Miten valita juuri oikeanlainen kihlasormus?

Tärkeintä on löytää sormus, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi ja joka kestää vuosikymmeniä, jopa seuraaville sukupolville saakka. Kun tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Klassinen solitaire-timanttisormus briljantilla on aina hyvä valinta kihlasormukseksi. Jos kuitenkin kaipaat jotain erityisempää ja persoonallisempaa, voit valita värittömän timantin sijaan samppanjan sävyisen timantin tai safiirin, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä. Lisää näyttävyyttä sormukseen saa lisäämällä keskikiven ympärille tai sivuille pienempiä timantteja. Jalokiven hionta vaikuttaa myös olennaisesti sormuksen ulkomuotoon. Jalokiven muoto voi olla esimerkiksi ovaali-, pisara- tai smaragdihiontainen.

Sormuksen ulkonäkö, materiaalit, koko, suunnittelu ja valmistus ovat asioita, joiden kanssa henkilökuntamme on tekemisissä päivittäin. Vastaamme kaikkiin sormuksiin liittyviin kysymyksiin parhaimman ammattitaitomme mukaan. Vihkisormus on loppuelämän hankinta, jolloin siihen kannattaa panostaa.

kihlasormus

Tutustu myös uniikkikoruihimme