Teetä unelmiesi sormus

Teetä toiveesi mukainen sormus

Sormuksen teettäminen on hyvä vaihtoehto, mikäli omaan tarpeeseen tai visioon ei löydy valmista sormusta. Suunnittelemme paljon uniikkisormuksia, jolloin asiakas pääsee itse vaikuttamaan sormuksensa ulkoasuun ja toteutukseen. Käytämme sormuksissamme toisistaan erilaisia, upeita jalokiviä, joista kukin on oma yksilönsä. Meiltä voi toivoa jalokiviä laajalti eri sävyissä, hionnoissa ja kokoluokissa.  Liikkeemme sijaitsee Helsingissä, tervetuloa!

Varaa aika sormuksen suunnitteluun

Sormuksen teettämistä suunnittelevan on hyvä varata aika ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen. Tällöin kartoitamme asiakkaan toiveet sormuksen muotoilun ja materiaalin suhteen. Joskus sormuksen suunnittelua ohjaa yhdessä koettu tarina tai parin yhteinen kokemus, minkä pohjalta suunnittelu aloitetaan. Uniikkisormuksen teettämisen suhteen asiakas voi luottaa osaavaan ja kokeneeseen korusuunnittelijaan ja kultaseppään. Kultaseppä kertoo, mikä on teknisesti mahdollista, millaiset kivet soveltuvat parhaiten sormuskäyttöön ja millaisen istutuksen kivi ympärilleen vaatii, jotta sormus kestää mahdollisimman hyvin päivittäistä käyttöä. 

uniikkisormuksen teettäminen

Asiakkaillemme teetettyjä vihkisormuksia

Sormuksen teettämiseen kannattaa varata muutama kuukausi aikaa. Yksinkertaiset työt voimme toteuttaa nopeallakin aikataululla, mutta keskimääräinen aika tilaustyölle on noin kolme kuukautta. Tilaus on sitova vasta kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman ja hinta-arvion. Sopivan jalokiven löytäminen saattaa projektista riippuen viedä hieman aikaa, ellei sopiva jalokivi löydy kattavasta varastostamme. Kultaseppä Kulmala omaa hyvät kontaktit luotettaviin kivien toimittajiin, joten asiakkaan toiveet voivat olla hyvinkin vaativia.

Vihkisormuksen, tai jonkin muun uniikkikorun teettäminen on mieleenjäävä prosessi, jonka aikana saatamme viettää pitkiäkin hetkiä suunnittelupöydän äärellä. Suunnittelupalaveria varten ei tarvitse varautua etukäteen. Liikkeessämme on paljon esimerkkejä erilaisista sormusrungoista ja kivenistutuksista, joista voi ottaa inspiraatiota omaan uniikkisormukseen. Sormuksen teettämisessä kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka osaa kuunnella asiakasta ja antaa oman teknisen ja muotoilullisen kokemuksen johtaa prosessia kohti täydellistä korua.

Kultaseppämestari Pekka Kulmalalla on vuosikymmenten kokemus jalokivistä, mihin nojaten osaamme suositella asiakkaillemme parhaiten sopivan jalokiven. Olemme hyvin tarkkoja kaikista koruissamme käytettävistä materiaaleista. Tällöin asiakas voi luottaa saavansa aidon ja korkealaatuisen korun, jota kantaa ylpeänä läpi elämän. 

Sormuksen teettäminen

Tutustu sormusvalikoimaamme