Maksutavat

Verkkopankki­maksu

Kultaseppakulmala.fi -verkkokaupassa voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP).

Maksuvälittäjänämme verkkopankki- ja korttimaksuissa toimii Paytrail Oyj (2122839-7) Paytrail huolehtii maksujen turvallisuudesta. Paytrail on suomalainen maksulaitos ja sen maksupalvelut ovat käytössä yli 10 000 verkkokaupassa ja verkkopalvelussa. Paytrailin toiminnan tärkein periaate on turvallisuus. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattua, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen Kultaseppä Kulmala Oy:lle, tämän vuoksi tiliotteellasi näkyy maksunsaajana Paytrail Oyj. Paytrail Oyj käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Kaupan voi tehdä myös sähköpostitse, jolloin lähetämme laskun sähköpostiisi. Maksusuorituksen jälkeen tuote voidaan lähettää tai sen voi noutaa liikkeestämme Kapteeninkatu 24:stä, Helsingistä.

Luotto- ja pankkikortti­maksut

Kultaseppakulmala.fi -verkkokaupassa voit maksaa Visa-, Visa Electron- ja Mastercard – korteilla. Korttimaksamiseen liittyvän maksupalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7). Tiliotteellasi näkyy maksunsaajana Paytrail Oyj, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.