Valtaosa koruistamme valmistetaan yksittäiskappaleina.  Liikkeessämme on paljon erilaisia uniikkikoruja, jotka on suunniteltu ja valmistettu harkitusti pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Asiakkaillemme toteutettuja koruja

Kotimaiset design-korut

Erityisosaamistamme ovat erilaiset vihkisormukset, kihlasormukset ja timanttisormukset. Koruissa kimaltaa jalokiviä kaikissa luonnon sävyissä. Koruissa käyttämämme jalokivet ovat hyvin laadukkaita ja niistä jokainen on oma yksilönsä. Sormusten lisäksi valikoimiimme kuuluu näyttäviä korvakoruja ja kaulakoruja. Käytämme koruissamme laadukkaita, aitoja jalokiviä, kuten timantteja, safiireja, rubiineja ja turmaliineja. Liikkeessämme voi tutustua laajaan jalokivivalikoimaamme, mikä käsittää myös kotimaisia harvinaisuuksia.

Teetä koru

Korun teettäminen on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun toivotaan jotain aivan erityistä ja kantajalleen suunniteltua. Valmiiden korujen lisäksi suunnittelemmekin paljon koruja tilauksesta. Tilaustyö alkaa sopimalla tapaaminen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa. Ensimmäisellä tapaamisella saa alkunsa korun yksilöllinen ja huolellinen suunnittelutyö.

Kuuntelemme asiakkaan toiveita, joiden pohjalta uniikkikoru alkaa muodostua luonnoskirjan sivuille. Monesti korun suunnittelun lähtökohta on hyvin henkilökohtainen ja tärkeä. Koru voi kuvata perheenjäseniä, rakasta paikkaa tai mitä vaan merkityksellistä.

Laaja kokoelma jalokiviä

Suunnitelmien valmistuttua asiakas saa rauhassa tutustua piirtämiimme luonnoksiin sekä mahdollisesti korussa käytettäviin jalokiviin. Varastossamme on laaja kokoelma jalokiviä, joista voi valita juuri sen oikean. Laajat verkostomme mahdollistavat erikoisimpienkin jalokivien saatavuuden.

Korun valmistusaika ensimmäisestä suunnittelutapaamisesta valmiin korun luovuttamiseen voi vaihdella parista viikosta kuukausiin, työn vaativuudesta riippuen.

Teetä itsellesi unelmiesi uniikkisormus!