Pyrimme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun. Kultaseppämestari Pekka Kulmalan lisäksi koko henkilökuntamme arvostaa taidokasta käsityötä ja periksiantamatonta tarkkuutta. Korumme valmistetaan sillä ajatuksella, että ne tulevat kestämään sukupolvelta toiselle. Huollamme valmistamiamme koruja, jotta ne pysyisivät kauniina mahdollisimman pitkään. Etenkin sormusten kivenistutukset on hyvä tarkistuttaa muutaman vuoden välein.

Kultaseppä Kulmala tunnetaan korkean laadun lisäksi hyvästä palvelusta. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme auttaa koruasioissa kaikissa elämän vaiheissa.

Tunnemme vastuumme ympäristöstä sekä ihmisoikeuksista, ja hankimme raaka-aineet pelkästään luotettavilta ja valikoiduilta toimittajilta. Timanttitoimittajillamme on Responsible Jewellery Councilin sertifikaatti. RJC on timantti- ja jalometallialan toimijoiden sosiaalisen vastuullisuuden sertifikaattijärjestelmä. Timanttitoimittajamme ovat myös sitoutuneet Kimberleyn prosessiin, joka takaa muun muassa sen, ettei timanteilla rahoiteta konfliktialueiden epäeettistä toimintaa.

Kultaseppä Kulmalalla on harvinaisen kattava valikoima Luumäen beryllejä. Kotimaisia jalokiviä, kuten akvamariineja, on useissa näyttävissä uniikkikoruissamme. Uutena lisäyksenä valikoimissamme ovat Luoston ametistit.

Laatu on useimmiten tae myös vastuullisuudesta. Kelpuutamme valikoimiimme ainoastaan huippulaatuisia jalokiviä ja erikoisuuksia, kuten harvinaisia grönlantilaisia rubiineja, jotka on löydetty Aappaluttoqin alueelta noin kolme miljardia vuotta vanhoista kivimuodostelmista. Jokainen kivi on numeroitu ja tarkkaan jäljitettävissä. Avolouhos on rakennettu luontoa ja kyläläisiä kunnioittaen, noudattaen tiukkoja eettisiä ja ekologisia säädöksiä. Osa grönlantilaisista rubiineista saaduista tuotoista osoitetaan ympäristönsuojeluun Pink Polar Bear -organisaation kautta.

Käyttämistämme jalometalleista yli 90 % on kierrätettyä. Keräämme verstaalla kaiken kulta- ja platinapölyn talteen ja uudelleen hyödynnettäväksi.

Helmet hankimme pieniltä, luotettavilta toimittajilta, kuten tanskalaiselta Marc’Haritilta, joka on sitoutunut vastuulliseen helmenpyyntiin.