Joulua kohti

Spinellikorvakorut

Pian se on jo ovella, joulu! Ovatko joulun toivotuimmat lahjat jo hankittu? Me Kulmalalla keskitymme tähän aikaan vuodesta tiiviisti lahjojen valmistamiseen ja teemme parhaamme, että asiakkaidemme joulu on mitä kaunein ja kimaltavin. Liikkeessä on paljon juuri valmistuneita koruja, joita ei ole vielä sivuilla nähtävissä, joten kannattaa poiketa Kapteeninkadun aarrepajassa valitsemassa juuri se oikea koru joulupakettiin.

Pidensimme perjantain aukioloja ja olemme avoinna joka arkipäivä viiteen saakka. Voitte myös sopia tapaamisaikoja aukioloaikojen ulkopuolella sähköpostitse: , tai soittamalla numeroon: 09 629 252.

Pitkäaikainen ja kaunis koruprojektimme valloittavan Henriikka Reinmanin kanssa valmistui jokin aika sitten. Henriikka puhuu blogissaan niin kauniisti, että suosittelemme lämpimästi lukemaan tarinan korun synnystä ja tarkoituksesta. Tämä kotimainen koru sai täydellisen kantajan. Olemme myös iloisia ja ylpeitä siitä, että kokoelmissamme on paljon näitä harvinaisia jalokiviä (Luumäen beryllejä), joista voimme toteuttaa käsissämme jotain aivan ainutlaatuista.

Hyvää joulunodotusta!

https://aamukahvilla.fi/2022/12/valmis-uniikkikoru-riipus-suomalaisesta-beryllista/