Kesä ja kesäiset korut

Kevääseen kuuluu vahvasti uudistuminen ja valon tuoma energia luoda uutta. Näin on käynyt täällä Kapteeninkadullakin, kun vitriineihin ilmestyy kultaisia omenoita ja kesäisen saariston innoittamia uutuuskoruja. Tänä keväänä suunnitteluamme on ohjannut kotimaiset materiaalit, merellisyys, keväiset värit ja ilo siitä, että saamme fiilistellä jalokiviä ja luoda hienoja, valtavirrasta poikkeavia uniikkikoruja. Moni uusista koruistamme on valmistettu täysin kotimaisista materiaaleista. Korujen kautta matkaamme Lapin kultamailla, Luoston tunturissa, Etelä-Karjalassa ja Porvoon saaristossa.

Pellinki-rannekoru 

Kultaseppä Kulmalalle Pellinki on kuin merellinen Suomi tiivistettynä kaikkeen siihen hyvään, mitä veneily ja lukuisat pienet saaret merkitsevät. Siitä tulee nimi korulle, mikä kuvaa meren äärellä oloa, karunkaunista luontoa ja yhteenkuuluvuutta. Pellinki-rannekoru on valmistettu kotimaisesta, käsin huuhdotusta kullasta. Korun lukko-osaan on mahdollista kirjata oma tärkeä paikka, nimi tai jotain muuta itselle merkittävää. Koru on suunniteltu auringossa kimaltavien laineiden äärelle, kestämään pahimmatkin tyrskyt ja mainingit. Rannekorusta tullaan valmistamaan kahta eri vahvuutta, joten se sopii hyvin unisex-koruksi. Pellinki-perheeseen liittyy myöhemmin keväällä myös valkokultainen koru. Kotimaisesta kullasta sekin.

Kirnu-amuletti

Kulta ja jalokivet ovat maamme muokkaamia aarteita, joita on käytetty kautta aikojen onnenamuletteina, muistojen säilöinä sekä tunteiden välittäjinä. Kultaseppä Kulmalan Kirnu-amuletti kuvaa sellaista voimaa, mikä pienellä kivelläkin voi olla muokata kalliota ja saada aikaan vuosituhansia kestävä jälki. Amuletti on valmistettu Lapin kultamaiden kullasta. Riipuksen keskellä kimaltaa Luoston ametisti.

Kesän kalenteri alkaa jo mukavasti täyttyä, joten tilaustyöt ja koruprojektit kannattaa laittaa aluille, mikäli toiveena on saada uniikkikoru kesäksi itselle tai rakkaalle. Mallistomme valmiiden korujen osalta on myös oikein kattava, joten aina kannattaa poiketa vilkaisemaan uutuudet. Verkkokaupastamme löytyy paljon lahjoja loppukevään juhliin. Poistimme verkkokaupasta kotimaan lähetyskulut, jotta ostoksia on entistä helpompi tehdä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Nähdään Kapteeninkadulla!