Kesähäitä suunnitteleville

Alkuvuosi on kesähäitä suunnitteleville aika, jolloin viimeistään kannattaa suunnata katseet sormuksiin. Monet asiakkaamme suunnittelevat sormuksiaan jo heti hääpäivän varmistuttua, mikä on suositeltavaa, jos toivotaan jotain hyvin erityistä sormuksen suunnittelun suhteen. Joskus sopivan jalokiven löytäminen saattaa kestää tovin, erityisesti silloin, kun etsitään jotain tiettyä sävyä tai erikoista hiontaa. Mikäli omista kokoelmistamme ei löydy sopivaa jalokiveä, on mahdollista tilata kiviä näytille, jolloin asiakas saa itse valita niistä kauneimman. Uniikin sormuksen suunnitteluun on aina hyvä varata muutama kuukausi aikaa, vaikka monesti pystymme ihmeisiin lyhyelläkin aikataululla.

Toimimme aina asiakkaan toiveen mukaisesti, antaen suunnitelmiin oman ammattilaisen näkökulman kestävyyden, tyylin ja teknisten asioiden suhteen. Valmiissa malleissamme on otettu huomioon sormuksen päivittäinen käyttö ja tarkoitukseen parhaiten kestävät materiaalit. Mallistoissamme on kymmeniä valmiita kihla- ja vihkisormuksia, joista löytää omansa. Valmiiden mallien koonmuutokseen ja kaiverrukseen on hyvä varata aikaa noin viikko.

Varaa aika uniikkisormuksen suunnitteluun sähköpostitse: , tai poikkea liikkeessämme ja tutustu valmiisiin malleihimme aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa!