Kevään odotusta

Kevät antaa jo hieman vihjeitä saapumisestaan valon määrän lisääntyessä. Syksy ja talvi ovat tuntuneet tänä vuonna jokseenkin pitkältä synkkien uutisten, maailmanrauhan ja talouden järkkymisen vuoksi. Arjessa on kuitenkin paljon valoa, iloa ja aiheita muistaa rakkaita ihmisiä. Perheen ja lähimmäisten merkitys korostuu, eikä sitä voi ikinä korostaa liikaa.

Kultaseppä Kulmalalle alkukevät tarkoittaa hääparien sormustilauksia, joita onkin keväälle jo ilahduttavasti. Olemme onnellisia jokaisesta asiakkaasta, niin kihla- ja vihkipareista kuin heistä, jotka haluavat muistaa rakkaimpiaan uniikkikorulla. Muistetaan siis iloita ja haaveilla jo tulevan kesän kepeistä hetkistä laiturinnokassa. 

Tammikuussa Kaapelitehtaalla vietetty Love Me Do –häätapahtuma oli Kulmalalle oikein onnistunut kokemus. Yleisö oli kovin viehättynyt sormuksistamme, etenkin siitä, miten ne eroavat muista. Pääsimme kahden päivän aikana jakamaan paljon tietoa jalokivistä, korujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Kuten tiedätte, ero yksilöllisen jalokivikorun ja teollisesti tuotetun korun välillä on suuri. Tämä tulee hyvin esiin messuilla, missä toimijoita on laidasta laitaan. Vaikka itse sanommekin, edustimme Kaapelitehtaalla alan kärkeä niin tuotetietämyksen kuin yksilöllisen ja viimeistellyn korun kauneuden saralla. 

Joulukuussa Kruununhakaan avattu luksushotelli Hotel Maria sai alkuvuodesta valikoimiinsa Kultaseppä Kulmalan koruja. Uudenkiiltävän ja hohdokkaan Hotel Marian putiikki onkin omaa liikettä lukuun ottamatta ensimmäinen paikka, josta Kulmalan koruja voi hankkia. Hotel Maria on oivallinen näyteikkuna kotimaiselle uniikkikorulle.

Liikkeemme on avoinna talviloman ajan. Ainoa poikkeus on keskiviikko 21.2., jolloin Pekka on paikalla vasta klo 14.

Tervetuloa!