Kiireetön hetki sormusten suunnittelulle

Sormusten suunnittelu

Hetki vihkisormuksille

Kultaseppä Kulmalalle on mahdollista varata aika, jolloin tuleva hääpari voi tutustua rauhassa sormuksiin kultaseppämestarin opastuksella. Tapaamisen aikana saa tutustua säihkyvien sormusten lisäksi myös kattavaan jalokivikokoelmaan. Valikoimissa on myös paljon sormuksia sulhasille, kuten sopivan rosoinen Lohko-sormus ja Suomen Lapista huuhdotusta kullasta valmistettu Tankavaara-sormus.

Kulmalan kultaseppien käsissä syntyy arvokas, laadukas ja uniikki koru

Kultaseppä Kulmalle jokainen koru on yksilö, joka on suunniteltu tarkasti pienintäkin yksityiskohtaa myöten.  Sormuksissa kimaltavat jalokivet ovat tarkkaan valittuja ja ne hankitaankin usein asiakkaan toiveiden pohjalta. Vihkisormuksen kiven voi valita vaikkapa oman lempivärin skaalasta. Esimerkiksi safiirien joukosta löytyy hurjan hienoja sävyjä vaaleanpunaisesta petrolinvihreään ja räiskyvään oranssiin. Timanteissa suosimme värittömien lisäksi luonnon omia sävyjä samppanjasta sitruunankeltaiseen.

Kultaseppä Kulmalan sormukset ovat kiinni ajassa, mutta niissä on säilytetty tietty klassisuus, jolloin sormukset kestävät aikaa niin laatunsa kuin muotoilunsakin puolesta. Uniikkikorua suunniteltaessa otetaan huomioon korun kantajan persoona, jotta korusta tulee juuri se oma ja kaikista tärkein koru. Sormusten lisäksi Kultaseppä Kulmalan mallistoissa on muitakin upeita koruja, jotka sopivat täydellisesti ainutlaatuiseen juhlaan.

Ota yhteyttä

Varaa aika tapaamiseen

Varaa aika korusuunnitteluun kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa. Voit varata tapaamisajan liikkeeseemme Kapteeninkadulle, tai etätapaamisen sopivana ajankohtana varauskalenteristamme. Palvelemme teitä myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Tästä varauskalenteriin

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeella. Kerro hieman, mitä olet ajatellut, niin otamme yhteyttä pian.

 

Uutiskirje