Sormuksemme valmistetaan kultaseppiemme taitavissa käsissä. Käytämme sormusten valmistukseen jaloimpia metalleja, kuten platinaa sekä valko-, kelta- ja punakultaa. Sormukset valmistetaan kierrätetyistä jalometalleista tai kotimaisesta kullasta. Sormuksissa käyttämämme Lapin kulta on peräisin pientuottajilta Ivalojoen ja Lemmenjoen alueilta. Kulta on huuhdottu perinteisin menetelmin, luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Kultaseppä Kulmalalta on saatavilla täysin kotimainen koru, niin materiaalinsa kuin valmistuspaikkansa mukaisesti.

Sormustemme mallit ovat saatavilla neljässä eri jalometallin sävyssä. Sävyvalintaan saattaa vaikuttaa esimerkiksi rannekellon väri, joka vastaa monesti valko- tai keltakultaa. Kaikkiin malleihimme voi valita matan tai kiillotetun pinnan. Rohkaisemme myös lisäämään sormukseen jalokiviä, jotka luovat maskuliiniseen sormukseen persoonallista kontrastia. Sormuksissa parhaiten kestävät jalokivet ovat timantti ja safiiri, joita löytyy monissa eri sävyissä.

Sormuksen leveys ja aineenvahvuus mahdollistavat normaalin, jokapäiväisen käytön. Hyvin tehty, vahvarunkoinen sormus kestää seuraavillekin sukupolville. Moni haluaa säilyttää sormuksessaan ajan saatossa tulleet kulumat, mitkä kertovat ahkerasta käytöstä ja tuovat korulle oman tarinan. Pienet osumat ja naarmut voidaan hioa ja kiillottaa aika ajoin. Huollamme valmistamiamme koruja mielellämme.

Ota yhteyttä

Varaa aika tapaamiseen

Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro hieman, mitä olet ajatellut ja milloin sinulle sopisi tapaaminen, niin otamme yhteyttä pian.

 

Uutiskirje