Oi ihana kevät!

Lumi on vihdoin sulanut pois ja Ullanlinnan kadut ovat heränneet auringon ja ihmisten hymyjen myötä. On ollut ilo huomata, että etenkin kihla- ja vihkisormusasiakkaat ovat reagoineet ajoissa kesän tuloon, vaikkei vilkaisu ulos olekaan antanut viitteitä tulevasta. Lähestyvä kesä näkyy Kulmalan näyteikkunoissa värien ja uusien korujen muodossa, joita olemme talven aikana suunnitelleet.

Kulta 

Kullan hinta on noussut ennätyslukemiin. Muistattehan, että kulta käy meilläkin maksuvälineenä, joten nyt kannattaa hyödyntää rikkinäisten ja parittomien korujen vaihto uusiin. Samalla voimme tehdä kevyen arvion ja puhdistaa vanhat kauniit korunne, sillä moni aarre on vaalimisen arvoinen, vaikkei koru olekaan aktiivisesti käytössä. Meidän kauttamme korusta onnistuu saada myös virallinen gemmologin lausunto yhteistyössä Suomen Jalokivilaboratorion kanssa.Kulta kiinnostaa myös kullanhuuhdonnan vuoksi. Pekka Kulmala pääsi jokin aika sitten tutustumaan useaan lappilaiseen kullanhuuhtojaan, jotka toteuttavat edelleen perinteikästä ammattia Lapin kultamailla. Olemme olleet iloisia siitä, kuinka moni nuori sulhanen on valinnut meiltä Lapista huuhdotusta kullasta valmistetun sormuksen. Lapin kulta taipuu käsissämme myös moneksi uniikkikoruksi.

Solina- ja Tankavaara-sormukset Lapin kullasta (2.350€ ja 2.210€).

Kevään juhlat 

Vapusta alkoi kevään juhlakimara, kun seuraavana merkittävänä juhlapäivänä on vuorossa äitienpäivä. Olemme varanneet äitienpäivälahjoiksi sopivia koruja vitriineihimme, joten valmiina on paljon mistä valita. Alla muutama toivottu vinkki, mikäli lahja vielä puuttuu. Muistathan myös lahjakorttimme korun suunnitteluun!

Äitienpäivän jälkeen siirrymme kesäjuhlien pariin, kun valmistujaiset, rippijuhlat, häät ja kaikki ihanat puutarhajuhlat koittavat. Ei myöskään unohdeta lahjoa itseämme, sillä aina on aihetta hankkia itselle jotain erityisen hyvää. 

Sydän-kaulakoru safiirilla (4.960€)  & Apila-kaulakoru Luumäen beryllillä (2.890€).

Verstaan kuulumiset

Ensimmäinen korutyöpaja järjestettiin alkuvuodesta muutamille yhteistyökumppaneillemme ja median edustajille. Pääsimme testaamaan, kuinka heiltä sujui korun valmistus ja huomasimme, että sehän sujui kuin valssi! Toki Villen ja Pekan ammattimaisessa ohjauksessa, mutta kyllä, meillä kaikilla saattaa olla kykyjä, joita emme osaa arvatakaan olevan. 

Alla keväisen vihreä korusarja tsavoriiteilla ja timanteilla.

Liike on kiinni helatorstaina 9.5. Perjantaina 10.5. teitä palvelee Pekka klo 10-16. Tervetuloa!

Aurinkoisia ja lämpimiä kevätpäiviä toivoen,

Pekka, Jaana ja Ville