Paluu arkeen

Kesän helteet väistyvät syksyn tieltä sadepilvien saattelemana. Kultaseppä Kulmalan uusimmat korvakorut kuvastavat raikasta sadetta. Turmaliinin omenainen sävy sopii täydellisesti syksyyn perinteisemmän akvamariinipisaran rinnalle. Sadepilvi-korvakorut ovat juuri aseteltu vitriiniin ja ostettavissa liikkeestämme Kapteeninkadulta. Korvakorujen hinta on 4.820 euroa. Verkkokauppamme on nyt auki ja kauppa täydentyy useammilla koruilla syksyn aikana. Mikäli jotain korua ei löydy sivuiltamme, voi niitä tiedustella sähköpostitse:

Valikoimamme ovat täydentyneet myös uusilla Ariel-korvakoruilla, joita löytyy jälleen monen värisenä. Nappikorvakorut sopivat piristämään yksiväristä kauluspaitaa ja ne antavat persoonallisen lisän arkiseen business-pukeutumiseen. Ariel-malliston korut toimivat hyvin niin arkena kuin juhlassakin. Uusissa korvakoruissa kimaltavat tansaniitit, morganiitit, turmaliinit ja akvamariinit.

Liikkeemme on avoinna ma-to klo 12-17 ja perjantaisin klo 10-15. Voimme tarvittaessa sopia rauhallisen hetken korujen suunnitteluun myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tervetuloa!

Minttu-korvakorut turmaliineilla.