Rakastamme tarinoitanne

Kesä on saapunut jälleen juhlien ja ihanien suunnitelmien siivittämänä. Valmistamme parhaillaan useita vihkisormuksia ja yllätyskihloja tuleville morsiamille ja sulhasille. On ilo tutustua asiakkaisiin ja keskustella rauhassa korujen ideoista, merkityksestä ja kaikesta niiden ympärillä. Jokainen koru ja asiakas on osa Kultaseppä Kulmalan tarinaa, josta haluamme tehdä mahdollisimman kauniin.

Toteutamme vuosittain satoja koruja, joilla kaikilla on suuri merkitys. Joskus aiheeksi riittää vain muutama sana, joista syntyy yksilöllinen koru. Rakkaus toimii kimmokkeena korun suunnitteluun lähes poikkeuksetta. Korut ja tarinat ovat henkilökohtaisia ja olemme kovin otettuja siitä, että voimme ikuistaa elämänne tärkeitä hetkiä korun muotoon. Tarinat ovat usein niin voimakkaita ja kauniita, että korun tekijäkin muistaa ne vuosia eteenpäin. Näitä kauniita tarinoita keräämme nyt, jotta muistamme jatkossakin ammattimme tärkeyden tulkitsijoina ja tärkeiden esineiden luojina.

Onko sinulla Kultaseppä Kulmalan valmistama koru, minkä tarinan haluaisit jakaa? Liittyykö koruun suuria tunteita, askelia elämän polulta, tai tärkeitä henkilöitä, joiden haluat olevan ajatuksissa pukiessasi korun yllesi? Jos koru osaisi puhua, mitä se meille kertoisi?

Olette lämpimästi tervetulleita kertomaan tarinoitanne ja kohottamaan maljan kesälle ja hyville hetkille keskiviikkona 15.6. liukuvalla aikataululla klo 12-18 välillä. Tuo koru mukanasi, jotta voimme tarvittaessa tehdä sille kevyen huollon paikan päällä. Mikäli teiltä vielä puuttuu Kulmalan koru, tai toivotte lisäystä korulippaaseenne, autamme asiassa mielellämme. Voit kertoa tarinan myös sähköpostitse , tai Instagramissa tägäämällä julkaisuun @goldsmithkulmala. Kaikkien tarinoiden kertojien kesken arvomme kotimaisen jalokiven, jolla on hieno tarina jo itsessäänkin.

Ensi viikon keskiviikkona 15.6. esittelemme teille myös kesän uusia koruja, joita voi pian ostaa myös verkkokaupastamme. Nettisivujamme viilataan koko ajan palvellakseen teitä entistäkin paremmin, niin lähellä kuin kaukanakin. Esillä on myös huippuhienoja jalokiviä, joita olemme viime aikoina hankkineet. Osa jalokivistä on nähtävissä vain kyseisenä päivänä. Kannattaa siis tulla poimimaan kirsikat kakun päältä!

Kysymme asiakkailtamme aina luvan, mikäli toivomme saada julkaista kuvia heille suunnitelluista koruista. Kunnioitamme yksityisyyttänne, emmekä mainitse korun arvoa tai koruun liittyvien henkilöiden nimiä.

Iloisiin tapaamisiin!

Pekka, Janna, Ella ja Niko