Save the Date!

Timanttisen silkkinen iltapäivä hotelli St. Georgessa 

Lauantaina 28.10.2023 klo 12–16, hotelli St. George, Yrjönkatu 13, Helsinki

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu häätapahtumaan lauantaina 28.10.

Uutiskirje

Vuoden eleganteinta häätapahtumaa vietetään kahden arvostetun liikkeen, Kultaseppä Kulmalan & Josefiina Bridalin seurassa Helsingin viihtyisimmässä hotellissa. Iltapäivän aikana on nähtävillä Kulmalan uusimmat sormukset ja kokoelma Josefiina Bridalin kauneimpia pukuja. Luvassa on aivan erityinen iltapäivä jalokivien säihkeen, silkin ja laadukkaiden kirjailujen äärellä. 

Kultaseppä Kulmalalle ja Josefiina Bridalille on aidosti tärkeää, että morsian saa merkitykselliseen juhlapäiväänsä parhainta mahdollista. Ajatus yhteisestä häätapahtumasta heräsi Kulmalan ja Josefiinan kesken jo ensi tapaamisella. Olisi ihanaa, jos hääpukuihin ja sormuksiin saisi tutustua rauhallisessa ja kauniissa miljöössä, huippuammattilaisten opastuksella. Tapahtumapaikaksi valittiin hääpukujen ja sormusten kanssa samanlaista arvokkuutta huokuva hotelli St. George, mikä on tunnettu myös ylellisistä hääsviiteistään. 

Ne pienet yksityiskohdat 

Josefiina Bridalin puvut ovat valmistettu ensiluokkaisen taitavasti.  Hengästyttävän kauniit morsiuspuvut tavoittavat juuri sen tunteen, millaista on pukea ylleen jotain aivan erityistä luksusta. Saman tunteen tavoittaa myös Kulmalan sormukset, joiden lumoava säihke, jalokivien sävyt ja huippuunsa viilattu käsityö saavat aikaan. 

Iltapäivän aikana on esillä Josefiinan edustamia merkkipukuja muun muassa Badgley Mischkalta, Pronoviakselta ja Enzoanilta. Pukujen ensiluokkaiset leikkaukset, kirjailut ja pitsit tulevat oikeuksiinsa niin kauniissa yksityiskohdissa kuin näyttävissä, pitkissä laahuksissakin.  

Kultaseppä Kulmala on tunnettu näyttävistä jalokivikoruistaan ja uniikeista sormuksistaan. Tilaisuudessa tullaan näkemään tyylikkäitä ja laadukkaita ateljé-koruja, jotka ovat valmistettu Kulmalan omalla verstaalla Helsingissä. Kulmalalla on mukanaan laaja kattaus erilaisia kihla- ja vihkisormuksia, joita pääsee sovittamaan kultaseppämestarin avustuksella. 

Ilmoittautuminen häätapahtumaan lauantaina 28.10.23

Tervetuloa tunnelmoimaan häitä alan ammattilaisten kanssa lauantaina 28.10. hotelli St. Georgeen (Yrjönkatu 13). Iltapäivä on tarkoitettu etukäteen ilmoittautuneille kutsuvieraille, joten varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksesi ovimiehellemme. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja: 09 629 252, tai

Vihkisormukset