Tammikuun taikaa

Hyvää uutta vuotta!

Kultaseppä Kulmalalla vuosi alkoi suunnittelemalla uutta, katseet tiivisti tuleviin tapahtumiin suunnattuina. Tammikuun 20.-21. olemme mukana Love Me Do -häätapahtumassa, missä esittelemme uusimmat kihla- ja vihkisormukset. Luvassa on klassisia elementtejä, rakkaimpia timanttisormusmallejamme ja upeita värillisiä jalokiviä. Tuomme messuille myös sormuksia, jotka ovat valmistettu Suomen Lapista huuhdotusta kullasta. On ihanaa päästä jälleen osaksi häähumua ja keskustelemaan sormuksista hääparien kanssa.

Pääsimme marraskuun lopussa toistamiseen Suomen Itävallan suurlähettilään luokse esittelemään korujamme. Eniten tapahtumassa ihastutti Pullakahvi-setti kransseineen ja pitkoineen sekä arvokkaat ja näyttävät jalokivikorut. Saimme matkaamme juuri valmistuneen paraiba-turmaliini kaulakorun, mikä arvatenkin hurmasi lumoavalla hohteellaan. 

Maaliskuussa Kultaseppä Kulmala lähtee koruineen Osloon. Saamme kunnian estellä korujamme Suomen suurlähettilään residenssillä, yhdessä lasitaiteilija Milla Vaahteran kanssa. Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään lehdistölle ja kutsuvieraille. On upeaa päästä näyttämään suomalaista osaamista norjalaiselle yleisölle!

Viime vuonna valmistui jälleen toinen toistaan kauniimpia koruja, joiden tilaamisesta olemme hurjan kiitollisia. Alla yhden uniikkikorun tarina.

Toteutimme lokakuussa korun, jonka tytär tilasi 60-vuotislahjaksi äidilleen. Tyttärelle on aiemmin suunniteltu oma uniikkikoru, josta hän sai ajatukseen oman perheen uniikkikorusarjasta. Korun suunnitteluun poimittiin ajatuksia kullekin tärkeistä asioista, joita yhdisti syvä suhde luontoon. Äitiä kuvasti suo, tytärtä metsä ja tyttärentytärtä vesi. Symboleina käytettiin karttamerkkejä, jotka kaiverrettiin hennosti jalokivien istutusosaan. Onnistunutta lopputulosta varten käytiin monta keskustelua ja saimme tutustua hyvin tilaajan perheeseen. Toivomme heille kaikkea hyvää myös jatkossa.

Viime vuoden projekteja muistellen on hienoa jatkaa uuteen vuoteen ja uusiin suunnitelmiin. Mikäli haaveissasi on elämäsi koru, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä jotain merkityksellistä.