Sormusmallistossamme on laaja valikoima klassisen kauniita ja yksinkertaisen tyylikkäitä sormuksia. Kihlasormuksemme valmistetaan yksittäiskappaleina asiakkaan kokoon. Voimme tehdä koonmuutoksen kaikkiin vitriinissä oleviin sormusmalleihimme muutaman päivän sisällä tilauksesta. Mikäli morsiamen sormuskoko ei ole tiedossa, arvioimme koon mahdollisimman tarkkaan ja teemme koonmuutoksen sormukseen veloituksetta heti kosinnan jälkeen. Käytämme sormuksissamme laadukkaita materiaaleja, kuten 18k kultaa, platinaa ja hyvälaatuisia jalokiviä. Jalokivikoruihin erikoistunut henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksissä. 

Valikoimissamme on myös tyylikkäitä sormuksia miehille.

Kihlasormukset

Miten valita juuri oikeanlainen kihlasormus?

Tärkeintä on löytää sormus, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi ja joka kestää vuosikymmeniä, jopa seuraaville sukupolville saakka. Kun tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Klassinen solitaire-timanttisormus briljantilla on aina hyvä valinta kihlasormukseksi. Jos kuitenkin kaipaat jotain erityisempää ja persoonallisempaa, voit valita värittömän timantin sijaan samppanjan sävyisen timantin tai safiirin, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä. Lisää näyttävyyttä sormukseen saa lisäämällä keskikiven ympärille tai sivuille pienempiä timantteja. Jalokiven hionta vaikuttaa myös olennaisesti sormuksen ulkomuotoon. Jalokiven muoto voi olla esimerkiksi ovaali-, pisara- tai smaragdihiontainen.

Sormuksen ulkonäkö, materiaalit, koko, suunnittelu ja valmistus ovat asioita, joiden kanssa henkilökuntamme on tekemisissä päivittäin. Vastaamme kaikkiin sormuksiin liittyviin kysymyksiin parhaimman ammattitaitomme mukaan. Vihkisormus on loppuelämän hankinta, jolloin siihen kannattaa panostaa.

kihlasormus

Tutustu myös uniikkikoruihimme