Kultaseppä Kulmala tunnetaan näyttävistä jalokivisormuksista, klassisista elementeistä ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista. Vihkisormuksissamme on briljanttien lisäksi erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Safiireissa loistaa sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä. Kultaseppä Kulmalan vihkisormukset valmistetaan yksittäiskappaleina, mutta kaikki sormuskoot ovat saatavilla tilauksesta. Suunnittelemme myös uniikkisormuksia, jolloin asiakas pääsee itse vaikuttamaan sormuksensa toteutukseen. Voit varata ajan yksilölliseen sormussuunnitteluun sähköpostitse: .

Valikoimissamme on myös tyylikkäitä sormuksia miehille.

Vihkisormukset

Miten valita juuri oikea vihkisormus?

Tärkeintä on löytää sormus, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi ja joka kestää vuosikymmeniä, jopa seuraaville sukupolville saakka. Kun tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Jos kaipaat jotain erityisempää ja persoonallisempaa, voit valita värittömän timantin sijaan samppanjan sävyisen timantin tai safiirin, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä. Lisää näyttävyyttä vihkisormukseen saa lisäämällä keskikiven ympärille tai sivuille pienempiä timantteja. Jalokiven hionta vaikuttaa myös olennaisesti sormuksen ulkomuotoon. Jalokiven muoto voi olla esimerkiksi ovaali-, pisara- tai smaragdihiontainen.

Vihkisormuksen ulkonäkö, materiaalit, koko, suunnittelu ja valmistus ovat asioita, joiden kanssa henkilökuntamme on tekemisissä päivittäin. Vastaamme kaikkiin sormuksiin liittyviin kysymyksiin parhaimman ammattitaitomme mukaan. Vihkisormus on loppuelämän hankinta, jolloin siihen kannattaa panostaa.

Tutustu vihkisormusten lisäksi uniikkikoruihimme.