Kultaseppä Kulmala tunnetaan näyttävistä vihkisormuksista, klassisista elementeistä sekä tarkkaan harkituista yksityiskohdista.

Uniikki vihkisormus käsityönä

Vihkisormuksissamme on briljanttien lisäksi erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Vihkisormusten safiireissa loistaa sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä.

Kultaseppä Kulmalan vihkisormukset valmistetaan yksittäiskappaleina. Valikoimissamme on kymmeniä upeita timanttisormuksia sekä sormuksia värikkäillä jalokivillä. Vuosikymmenten jokapäiväiseen käyttöön suosittelemme timanttia, joka kestää kovuutensa ansiosta parhaiten. Timantille on myös värikkäitä vaihtoehtoja, kuten safiiri, joista löytyy upeita sävyjä lähes kaikissa sateenkaaren väreissä. Kaikkiin sormusmalleihimme on mahdollista tehdä koonmuutos, mikäli oikean kokoista sormusta ei löydy valmiina vitriinistämme.

Valikoimissamme on myös tyylikkäitä sormuksia miehille.

Sormuksen teettäminen on hyvä vaihtoehto, mikäli omaan tarpeeseen tai visioon ei löydy valmista sormusta. Suunnittelemme paljon uniikkisormuksia, jolloin asiakas pääsee itse vaikuttamaan sormuksensa ulkoasuun ja toteutukseen. Käytämme sormuksissamme paljon erilaisia jalokiviä, joista kukin on oma yksilönsä. Meiltä voi toivoa jalokiviä laajalti eri sävyissä, hionnoissa ja kokoluokissa.

Kaikki sormuksemme suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä taitavien kultaseppien toimesta. Kultaseppä Kulmalalta on mahdollista tilata täysin kotimainen koru, joka on valmistettu Suomen Lapista huuhdotusta kullasta. Vastaamme mielellämme kaikkiin koruihin liittyviin kysymyksiin. Tule Kapteeninkadun liikkeeseemme aukioloaikojemme puitteissa, tai varaa aika yksilölliseen sormussuunnitteluun sähköpostitse: .

Miten valita juuri oikea vihkisormus?

Tärkeintä on löytää sormus, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi ja joka kestää vuosikymmeniä, jopa seuraaville sukupolville saakka. Kun tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Jos kaipaat jotain erityisempää ja persoonallisempaa, voit valita värittömän timantin sijaan samppanjan sävyisen timantin tai safiirin, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä. Lisää näyttävyyttä vihkisormukseen saa lisäämällä keskikiven ympärille tai sivuille pienempiä timantteja. Jalokiven hionta vaikuttaa myös olennaisesti sormuksen ulkomuotoon. Jalokiven muoto voi olla esimerkiksi ovaali-, pisara- tai smaragdihiontainen.

Vihkisormuksen ulkonäkö, materiaalit, koko, suunnittelu ja valmistus ovat asioita, joiden kanssa henkilökuntamme on tekemisissä päivittäin. Vastaamme kaikkiin sormuksiin liittyviin kysymyksiin parhaimman ammattitaitomme mukaan. Vihkisormus on loppuelämän hankinta, jolloin siihen kannattaa panostaa.

Spinellikorvakorut

Tutustu vihkisormusten lisäksi uniikkikoruihimme.