Kultaseppä Kulmalan sormukset valmistetaan yksittäiskappaleina kultaseppiemme taitavissa käsissä. Kulmala tunnetaan näyttävistä jalokivisormuksista, klassisista elementeistä ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista. Sormuksissamme on briljanttien lisäksi erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Safiireissa loistaa sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä.

Käytämme korujen valmistukseen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokiviä. Jalokivemme tulevat sertifioiduilta toimittajilta ja pyrimme toimimaan kaikessa mahdollisimman vastuullisesti. Sormukset valmistetaan verstaallamme Helsingin Ullanlinnassa. Korumme tuovat iloa ja kantavat muistoja sukupolvelta toiselle.

Vihkisormus on rakkautenne ja sitoutumisenne symboli, jota käytätte loppuelämänne ajan. Autamme teitä löytämään sormuksen, jota voi kantaa ilolla ja ylpeydellä.

Valikoimissamme on myös tyylikkäitä sormuksia miehille.

Miten valita juuri oikea sormus?

Kihla- ja vihkisormusta valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Tärkeintä on löytää sormus, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi ja joka kestää vuosikymmeniä, jopa seuraaville sukupolville saakka. Kun tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Klassinen solitaire-timanttisormus briljantilla on aina hyvä valinta kihlasormukseksi. Jos kuitenkin kaipaat jotain erityisempää ja persoonallisempaa, voit valita värittömän timantin sijaan samppanjan sävyisen timantin tai safiirin, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä. Lisää näyttävyyttä sormukseen saa lisäämällä keskikiven ympärille tai sivuille pienempiä timantteja. Jalokiven hionta vaikuttaa myös olennaisesti sormuksen ulkomuotoon. Jalokiven muoto voi olla esimerkiksi ovaali-, pisara- tai smaragdihiontainen.

Sormuksen ulkonäkö, materiaalit, koko, suunnittelu ja valmistus ovat asioita, joiden kanssa henkilökuntamme on tekemisissä päivittäin. Vastaamme kaikkiin sormuksiin liittyviin kysymyksiin parhaimman ammattitaitomme mukaan. Vihkisormus on loppuelämän hankinta, jolloin siihen kannattaa panostaa.

Tutustu myös uniikkikoruihimme